Naš pristup

Paket računovodstvenih usluga društva „Pajk, Luški i partneri“ uključuje kompletni računovodstveni ciklus s dnevnim poslovima financijskog evidentiranja, kao i zaključne poslove na kraju mjeseca, nakon čega slijedi sastavljanje mjesečnih financijskih izvješća i analiza Vašeg poslovanja.

Kako bismo postigli dosljedan standard kvalitete, stalno moramo analizirati što radimo i provoditi potrebne promjene. Konstantno poboljšavamo naše usluge sukladno povratnim informacijama od naših klijenata.

Društvo „Pajk, Luški i partneri“ teži vaše poslovanje učiniti agilnim, profitabilnim i inovativnim.

Kako bismo to ostvarili, imamo 2 procesna tima koji rade za naše klijente:

Tim za brigu o klijentima

Tim za brigu o klijentima dužan je shvatiti potrebe klijenta, pronaći najdjelotvornije rješenje te težiti partnerstvu koje našim klijentima pomaže da postignu optimalnu vrijednost na području financija i računovodstva. Svjesni smo da se u konačnici naš uspjeh temelji na uspjehu naših klijenata.

Implementacijski tim

Društvo „Pajk, Luški i partneri „ smatra da je ključ uspjeha u jasnom razumijevanju poslovanja naših klijenata i njegovih potreba, primjeni pravih kompetencija, kontinuiranom poboljšavanju procesa na temelju povratnih informacija te u bliskom partnerstvu.

Vjerujemo u izgradnju dugoročnih odnosa putem kojih doprinosimo uspjehu i rastu naših klijenata. Naš je odnos s klijentima osoban i blizak – mi smo samo produžetak Vašeg ''back office'' poslovanja i uistinu vjerujemo u naš uspjeh na temelju uspjeha klijenata.