Regulatorne usluge i osnivanje tvrtki

Osnivanje tvrtki – Od zamisli do provedbe
Društvo „Pajk, Luški i partneri“ pruža usluge osnivanja tvrtke te usluge s dodatnom vrijednošću koju tvrtka pruža svojim vlasnicima udjela.
Usluga osnivanja tvrtki, društva „Pajk, Luški i partneri“ jedinstvena je usluga kojom se osnivačima pruža podrška i pomoć kako bi se izbjegle skupe pogreške i uštedjelo vrijeme menadžmenta u bavljenju s propisima, običajima, poslovnim praksama, operativnim pitanjima i sl.

Usluge osnivanja i registracije tvrtki
Društvo „Pajk, Luški i partneri“ pruža čitav niz usluga osnivanja i registracije tvrtki u cilju podrške Vašem poslovanju u Hrvatskoj.
Možemo povećati vrijednost Vaše tvrtke širokom paletom specijaliziranih poslovnih usluga kako bismo se pobrinuli da se s Vašom tvrtkom nakon osnivanja upravlja prema najvišim standardima.
Pružamo kompletnu uslugu osnivanja tvrtke i dajemo sve dokumente koji će tvrtki trebati kako bi zadovoljila zakonske uvjete. U Vaše ime sastavljamo sve zapisnike, zakonske registre i službene isprave te se brinemo da se svi potrebni obrasci i odluke upišu u Registar trgovačkih društava.

Što možemo učiniti za Vas:
Pomoć pri registraciji tvrtke
Izvadak iz sudskog registra
Dokumenti o osnivanju
Upis kod  Državnog zavoda za statistiku
Registracija u Ministarstvu financija
Prijava tvrtke na HZZO i HZMO
Promjena naziva tvrtke
Pečat tvrtke
Imenovanje direktora, tajnika, vlasnika udjela
Sjedište tvrtke
Promjene temeljnog kapitala
Otvaranje bankovnog računa
Savjeti o vizama i radnim dozvolama
Pravni i porezni savjeti
Prevoditeljske usluge.